Uw partner voor al uw grafische communicatie

Op zoek naar een grafisch vormgever? Bij Studio Jeph kan u terecht voor sterke online en offline grafische communicatie met een frisse vormgeving.
Vanuit uw visie en doelstellingen vertaalt Studio Jeph uw ideeën in een doeltreffend eindresultaat.

Wat ik doe

Uw partner voor sterke online en offline grafische communicatie met een frisse vormgeving.

Alles vertrekt met een idee. Vanuit uw visie en doelstellingen vertaalt Studio Jeph die ideeën in een doeltreffend eindresultaat. Content en vorm gaan hierbij hand in hand. Want zeg nu zelf: iedereen houdt wel van dingen die er leuk uitzien. Uiteindelijk komt het er dus op neer om vooral mooie en kwalitatieve dingen te maken die een indruk nalaten. Op die manier kan u een maximum potentieel behalen. Geen enkele uitdaging is daarbij te groot.

Logo en branding 0

Flyers en brochures 0

Merchandising 0

Infographics 0

Illustraties 0

Boek- en albumcovers 0

Hoe verloopt de samenwerking

Aanpak

Als creatieve partner is het belangrijk om op dezelfde golflengte te zitten. Daarom engageert Studio Jeph zich om een korte lijn te houden tussen de verschillende partijen. Zo bouwen we een duurzame relatie op. En dat is een win-win! ✓

Kennismaking

Bij een heerlijk kopje koffie bespreken we alles over uw project. Het is de bedoeling de juiste vragen te stellen en te brainstormen om zoveel mogelijk te weten te komen over uw project. Op basis van uw visie en beoogde doel bepalen we de strategie.

Onderzoek

Na de kennismaking gaat Studio Jeph verder aan de slag en bezorgt u een vrijblijvende prijsofferte. Nadien werkt Studio Jeph uw concept verder uit om zo een gedetailleerder beeld te krijgen over de concrete aanpak van uw project.

Ontwerp

Vervolgens start het effectieve ontwerp. Naar gelang de omvang van het project zijn er een aantal feedback-momenten voorzien. Op basis van uw bevindingen past Studio Jeph het ontwerp aan.

Evaluatie

Is het resultaat volledig naar uw verwachting? Dan bezorgt Studio Jeph u de nodige bestanden (druk- of webklaar) of zorgt evoor dat uw afgewerkte drukwerk bij u wordt geleverd. Blijkt het achteraf toch niet helemaal in orde te zijn of wenst u nog bijkomende diensten om uw project nog beter in de kijker te zetten? Geef dan zeker een seintje!